Project: Swarthmore Garage Rehab
Location: Swarthmore PA
Description:
 
This project is one of two recently completed garage conversions. In this project we removed the masonry wall between the kitchen and the existing garage, exposed the existing stair to a second floor study above the garage, and installed large industrial looking windows and a bank of white oak bookcases.
Reclaimed wide plank pine floors were installed to match the rustic character of the existing house. A reclaimed white oak slab was used to cap storage shelves next to the basement stair. The owners found a pew that we modified for seating at the kitchen table.
The black iron look of the windows was matched in the alternating rhythm of the iron and oak stair railing. A heat pump installed above a custom TV cabinet provides highly controlled comfort to the space year round.
1/1